Siste mulighet før juleferien
Skrevet av 10 Dec 2010

Kommende onsdag, 15. desember fra kl 18.00 - 19.30 er siste mulighet for å delta på åpent lokale og slagertrening før juleferien. Vi ønsker alle interesserte, medlemmer og foreldre velkommen hvis dem ønsker det.

Vi avslutter høstsesongen med juleverksted i lokalet, lørdag 18. desember fra kl 15.00 - 17.30 hvor det ryktes at nissen skal dukke opp.

Sideoffiserer vil til den kommende uken ringe foreldre og medlemmer for å informere om dette. Les hele

Åpent lokale
Skrevet av 19 Nov 2010

Hver onsdag frem til jul (15.12.2010) holder buekorpset åpent lokale for medlemmer og interesserte. Lokalet, i Strømgaten 10, er åpent fra 18.00 - 19.30, hvor det er mulighet for å delta på slagertrening. Ellers driver vi med andre sosiale aktiviteter som spill og tegning. Det er også mulig å ta med skolelekser i lokalet for å jobbe med dem der. De eldste i Rådet har god kompetanse innenfor skolefag på barne-og ungdomsskolene og kan da hjelpe til med leksene hvis det trengs.

Vi håper på oppmøte av flere de kommende onsdagene! Les hele

Oppdatering på Rådet
Skrevet av 4 Nov 2010

Det er nye medlemmer i Rådet. Medlemmet har blitt valgt inn på Rådsmøte av Rådet for 2011 sesongen.

Rådet ser nå slik ut:
Sjef: Birthe Marì Jakobsen Myking
1. Kompanisjef: Jeanett Andreassen
2. Kompanisjef: Sara Gundersen Olsen
Fanebærer: Julie Østringen Askvik
2. Løytnant: Marita Bontvedt
4. Løytnant: Velges ved senere tidspunkt
1. Faneoffiser: Hanne Vik Olsen
Tamburmajor: Malin Sveen Alfheim
Adjutant: Anne Lise Kirkhorn Nilsen
2. Faneoffiser: Ingveig Alida Larsson
3. Faneoffiser: Andrea Krog Bexrud
4. Faneoffiser: Janne R. Gjengedal
1. Slager: Aase Celina Lønningen Les hele

Foreldremøte
Skrevet av 1 Nov 2010

Det er nå sendt ut invitasjoner til foreldremøte i vårt lokale, Strømgaten 10, lørdag 6.november fra kl 14.00 - 16.00. Det kommer til å bli informert om hva Rådet har planlagt for den kommende sesongen samt. presentasjon av Rådet for 2011 sesongen. De som deltok på halloweenfesten har fått med skriv hjem, men desverre så fikk ikke alle dette, og får det da tilsendt i posten sammen med terminliste over høstaktiviteter.

Jeg håper alle foreldre stiller opp denne dagen. Rådet har møteplikt. Les hele

Bilder fra halloweenfesten
Skrevet av 31 Oct 2010

Det er nå lagt ut bilder fra halloweenfesten i våre lokaler 30.10.2010 i albumet for 2011 sesongen. Klikk på galleriet i menyen ovenfor for å komme til albumet. Les hele

Terminliste for høsten
Skrevet av 25 Oct 2010

Vi har nå lagt ut terminliste for høstaktiviteter i regi av buekorpset. Medlemmer som møter opp på halloweenfesten vil også få et eget skriv om dette med seg. Hvis medlemmer ikke har mulighet til å møte opp, blir skrivet tilsendt i posten. Les hele

Endring av tidspunkt for Halloweenfest
Skrevet av 20 Oct 2010

Brevene som er sendt ut har riktig dato, men det er blitt feilinformert på nettsiden.
Halloweenfestens tidspunkt er 16.00 - 18.30. Les hele

Halloweenfest for gamle og nye medlemmer
Skrevet av 11 Oct 2010

Som alle år, innkaller Rådet til Halloweenfest for alle medlemmer i Lungegaardens Buekorps. Kle deg ut som noe som klarer å skremme Sjefen! Alt i fra spøkelser til skumle prinsesser blir ønsket velkommen med åpne armer. Vi ber alle ta med egen drikke mens vi står klar med kaker og smågodt. Hvis du ønsker å ta med deg en venninne eller to må du gjerne gjøre det!

Halloweenfesten avholdes i våre lokaler i Strømgaten 10, 30. oktober kl. 17.00 – 19.00. Alle medlemmer av buekorpset har i dag blitt tilsendt brev ang. Halloweenfesten. Les hele

< 1 2 3 ... 10 11 12 13 >

Lungegaardens Buekorps


Filtrer nyheter
 • Alle
 • Nyheter
 • Beskjeder
 • Endringer
 • Søker uniformer
  Vi mangler stadig mange uniformseffekter. Dersom du har noen liggende ber vi innstendig om at du tar kontakt. Dette kan skje via mail HER eller komme til lokalet en dag vi er tilstede.

  Søker fotografier
  Vi ønsker fremdeles flere bilder av buekorpset. Er det noen som har bilder liggende som de ønsker å dele med oss, blir vi veldig glade om du tar kontakt HER.